Stadstuinspecial Noorderplantsoen 12-12: Rollade met puree van aardappel en eigen jus €9,50

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week voor een diner of borrel vanaf 17:00 uur geopend. In de maanden juni, juli, augustus en september zijn wij tevens op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur geopend. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend.

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 24 uur vantevoren.
Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf, kunt u bellen met 050 – 318 02 75

Adresgegevens

Koninginnelaan 45
9717BN, Groningen
Telefoon: 050 – 318 02 75

E: welkom@stadstuinnoorderplantsoen.nl
I: www.eetcafedestadstuin.nl
T: @DeStadstuin

27-1 High Tea bij Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen! Klik hier voor meer informatie.

‘Het einde.. of een nieuw begin?’

Altijd hebben wij de hoop gehad ooit ons concept te kunnen en te durven uitbreiden. “Mocht er ooit iets vrij komen in een van de wijken rondom de binnenstad zien wij een tweede Stadstuin zeker voor ogen” zeiden wij altijd.

En daar was Dinercafé de Markies… Een parel aan de andere kant van de stad (ten opzichte van Eetcafé de Stadstuin Hereweg), aan de rand van het Noorderplantsoen en ook nog eens op zoek naar nieuwe ondernemers. We waren op slag verliefd. Op 15 september 2017 hebben wij de sleutel van Dinercafé de Markies overgenomen met de bedoeling om hier een levendig eetcafé van te maken waar u goed en betaalbaar kunt eten in een huiselijke en ongedwongen sfeer. Wij begrijpen dat het stoppen van Dinercafé de Markies voor velen als een groot verlies wordt beschouwd, maar wij hopen dat wij samen met u kunnen werken aan een nieuw begin.

Eetcafé de Stadstuin staat voor persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De Stadstuin is een gezellig eetcafé met kwalitatief maar betaalbaar eten. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en wij bieden u dagelijks een wisselende, goedkope, maar kwalitatief goede ‘Stadstuin Special’ voor €9,50 en maandelijks een wisselend 3- of 4-gangen menu voor €27,95/€29,95. De kaart kan worden omschreven als modern, gangbaar, uitgebreid en voor elk wat wils.

Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen is 7 dagen per week vanaf 17:00 uur geopend. In de maanden juni, juli, augustus en september zijn wij tevens op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur geopend voor een heerlijke middag op het terras. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend. Wij hopen van harte u regelmatig te mogen verwelkomen in Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen!

Kortom, kom langs en geniet bij Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen!

De Stadstuin op Twitter

Koninginnelaan 45 - 9717BN, Groningen - Telefoon: 050 – 318 02 75