Wij bieden, zo lang wij enkel het terras van 12.00 uur tot 18.00 uur mogen openen, een menukaart met invullingen voor de lunch, gebak en borrel. Wij zijn bij onze locatie aan de Hereweg geopend voor afhaal na 18.00 uur, klik hier voor meer info. Wilt u het eten liever laten bezorgen? Klik dan hier.

 

Menukaart

Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en wij bieden u dagelijks een wisselende, goedkope, maar kwalitatief goede daghap voor €9,95 en maandelijks een wisselend 3-gangen menu voor €27,95. De kaart kan worden omschreven als modern, gangbaar, uitgebreid en voor elk wat wils. Lekker eten bij het bij het gezelligste eetcafé van Groningen? Wees welkom!

Kijk hier voor onze menukaart.

Wijnkaart

Bij een uitgebreide menukaart met wisselende gerechten per seizoen, hoort natuurlijk ook een goede en uitgebreide wijnkaart, passend bij de gerechten. Wij bieden altijd 3 betaalbare open rode- en witte huiswijnen, daarnaast ook 2 roséwijnen welke u per glas kunt bestellen. Wanneer u liever een exclusievere wijn wenst te drinken, kan dit ook. Wij beschikken over een klimaatkast waar u diverse wijnen uit verschillende lansen kunt vinden. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de diversiteit in landen en in druiven. Wij hebben o.a. wijnen uit Frankrijk, Zuid Afrika, Spanje, Oostenrijk, Duitsland en Chili. Tevens is onze Franse Chardonnay en Merlot biologisch.

Kijk hier voor onze wijnkaart.

Lunchkaart

Kijk hier voor onze lunchkaart.

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 11.30 uur .

Wanneer u een reservering wilt plaatsen na dit tijdstip voor dezelfde dag, kunt u bellen met 050 – 318 02 75

Koninginnelaan 45 - 9717BN, Groningen - Telefoon: 050 – 318 02 75