Groepen en arrangementen

Besloten
Het is bij ons mogelijk om (buiten openingstijden, of om de drukste momenten heen) in besloten setting te dineren, vergaderen, borrelen, etc.

Groepsarrangementen
Komt u met een grote groep eten en wilt een speciaal menu voor een vaste prijs? Eetcafé de Stadstuin in Groningen stelt met u in overleg een eigen menu samen, in diverse prijscategorieën.

Buffetten
Naast buffetten op locatie serveren wij ook regelmatig buffetten voor groepen in ons restaurant. Met maximaal 60 personen kunt u bij ons terecht voor een lopend buffet van 1- of meerdere gangen.

BBQ
Ons prachtige, royale terras is een aanrader voor BBQ’s. Na personeelsfeesten, groepsactiviteiten, teamuitje, familiedag, een dagje uit, of juist voorafgaand aan een avondje stappen met vrienden is een BBQ op ons terras een absolute aanrader. Voor groepen is het mogelijk om (eventueel een deel) van het terras te reserveren en te genieten van een smaakvolle BBQ.

Lunches
In alle rust, lekker en uitgebreid lunchen met een groep vanaf 20 personen in de stad Groningen? Dat kan bij Eetcafé de Stadstuin. Binnen, op het terras, tijdens een werkoverleg, met familie, of bij een speciale gelegenheid: wij denken graag met u mee.

Vergaderingen
Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie net buiten het centrum van Groningen en met parkeergelegenheid voor de deur? Bij Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen kunt u alle dagen van de week  terecht voor vergaderingen met een groep tot ongeveer 60 personen. Audiovisuele middelen zijn aanwezig.

Borrels
Afgestudeerd? Verjaardag vieren in de kroeg? Of is er een andere reden om een (besloten) feestje te geven? Jubileum, receptie, trouwerij of een waardig afscheid? Alles is mogelijk! Bij ons kunt u in de juiste sfeer met groepen tot ongeveer 70 personen genieten van gezellige borrel met een hapje en drankje. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden en vragen m.b.t. bijvoorbeeld het afhuren van de bar.

Op maat
Bent u op zoek naar nét even wat anders? Is er een afwijkend programma, een bijzondere samenstelling van een groep of heeft u een andere uitdaging of wens? Eetcafé de Stadstuin denkt maar al te graag met u mee en maakt een voorstel op maat.

Kids
Ook de jongste gasten komen bij ons niets te kort. Wij beschikken over kinderstoelen, speelgoed, kleurplaten, kindermenu’s en een verschoontafel. Bent u op zoek naar een kindvriendelijk eetcafé in de provincie Groningen? Dan kunt u bij ons aan de Koninginnelaan in de Stad Groningen heel goed terecht! Ook ‘Moeders in Groningen’ beveelt ons aan!

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 24 uur vantevoren.

Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf, kunt u bellen met 050 – 318 02 75

Koninginnelaan 45 - 9717BN, Groningen - Telefoon: 050 – 318 02 75